Marosvásárhelyen koncertezik a Quimby

Három erdélyi nagyvárosban ünnepel együtt az idén húszéves Quimby zenekar, felsorakoztatva az elmúlt két évtized daltermésének legjavát.

A turné október 5-én Marosvásárhelyen indul, 6-án a kolozsvári, 7-én pedig a székelyudvarhelyi közönség idézheti fel a slágereket.

A marosvásárhelyi koncert a Jazz&Blues Clubban lesz megtartva, egy jegy ára elővételben 25, míg helyszínen 30 lejbe kerül. A koncert 20 órakor kezdődik.

„Többször és szívesen játszottunk Erdélyben, de régóta babusgattuk egy önálló koncertturné álmát is. Tavaly Marosvásárhelyen bőrig ázva hívott vissza minket a közönség. Most remélem, az eső nem, de a lelkesedés ugyanúgy jelen lesz a koncerteken” – mondta Kiss Tibi, a zenekar frontembere.

„Óriási bulikra számítunk, hiszen néhány száz férőhelyes klubkoncertekről van szó. Aki nem akar lemaradni, elővételben szerezze be a jegyet.” – mondja Stanik Bence. A turné koncertmenedzsere szerint a romániai magyarság jövője szempontjából kulcskérdés az idei népszámlálás sikeressége.

„Hihetetlenül fontos, hogy a népszámláláskor minél többen magyarnak vallják magukat, ezért a  helyszíneken minden népszámlálással kapcsolatos információ beszerezhető lesz.” – mondta a szervező.

Share this post

PinIt
scroll to top