Musical – Operett Gála Dolhai Attila és Peller Anna előadásában

Erdélyi turnén vendégszerepel a budapesti zenei világ két sztárja: Dolhai Attila és Peller Anna. A népszerű előadók egy nagysikerű MUSICAL és OPERETT GÁLA előadáson mutatják be a műfaj közkedvelt darabjait.

Dolhai Attila a Budapesti Operettszínház művésze, ahol Mozart! címszerepével debütált 2003 márciusában.

Felívelő karrierjének fontosabb állomásai: Annás főpap a Jézus Krisztus Szupersztárban, Rudolf az Elisabeth-ben, Tony a West Side Story-ban, Rómeó a Rómeó és Júliában, Illésházy gróf a Lili bárónőben, Dorozsmai Pista a Csókos asszonyban. Több szólólemeze is megjelent: 2006 – Ébredjen a nap, szerzői dalok szerzői kiadásban, 2007 – Olasz szerelem, Sony BMG, (aranylemez).

Peller Anna Larisch grófnő szerepével debütált a Budapesti Operettszínházban a 2006/2007-es évadban. Azóta mind operett, mind musical előadásokat hatalmas sikerrel játszik, többek között ő Rica Maca a Csókos asszonyban, Juliette Verdun a Párizsi életben, A víg özvegyben Sylviane-ként látható, s Torma Piroskaként az Abigélben. A Szentivánéji álomban a szegedi premier után a Budapesti Operettszínházban is hatalmas sikerrel mutatkozott be a Heléna szerepében.

Marosvásárhelyen a Dolhai Attila és Peller Anna előadásában bemutatandó MUSICAL és OPERETTGÁLÁra 2011. november 13-án, vasárnap este 7 órától kerül sor a Nemzeti Színház Nagytermében. Jegyek elővételben a Kultúrpalota jegyirodájában válthatók naponta 12.00-17.30 között, telefon: 0265261420 és 0372758230.

Share this post

PinIt
scroll to top