Nevezz be a Marosvásárhelyi Infó Babaszépségversenyére

Minden kisbaba gyönyörű, a Tiéd mindegyiknél szebb! Mutasd meg ország világ előtt, hogy ő a legszebb. Nevezd be kisbabádat a Marosvásárhelyi Infó és a Vuk Baby Shop közös játékára és vidd haza a főnyereményt.

0 és 3 év közötti gyerekeknek indít babaszépségversenyt a Marosvásárhelyi Infó és a Vuk Baby Shop marosvásárhelyi babaüzlet, a legtöbb szavazatot kapó kisbaba megnyeri a Vuk Baby Shop által felajánlott nyereményt.

Minden szülő benevezheti gyerekét a babaszépségversenyre, de csak olyan képet fogadunk el, amely nem sérti a közízlést. Csak Maros megyei babák fényképeivel nevezhettek be.

Ha a feltöltő a képeket jogtalanul, vagy más érdekeit sértő módon teszi fel a Marosvásárhelyi Infó szépségversenyének fotógalériájába, akkor az ebből eredő mindennemű jogi felelősség a kép feltöltőjét terheli. A Marosvásárhelyi Infó semmiféle felelősséget nem vállal.

A feltöltött képekre bárki szavazhat, sőt arra kérjük majd a látogatókat, és a versenyzőket, hogy minden ismerősüket arra ösztönözzék, hogy szavazzanak gyerekükre. A beérkezett képeket folyamatosan közzétesszük, a benevezés végén egyenként lehet majd szavazni mindegyikre.

Benevezési időszak: március 2. – március 16.
Szavazási időszak: március 17. – március 31.

A babaszépségverseny győztese hazaviszi a Vuk Baby Shop bababolt által felajánlott nyeremény, amelyet itt láthattok, valamint ajándékba kapja a Marosvásárhelyi Infó játékcsomagját.

A nyeremény magába fogla egy 3 részes szabadidőruhát, egy szívószálas bögrét és egy vizipolipot (fejlesztő játék).

[contact-form 3 „Babaszépségverseny”]

A Vuk Baby shop marosvásárhelyi üzlete babaruhákat, játékokat már csecsemő kórtól, babakocsikat, etetőszéket, autóülést és más babakellékeket forgalmaz előnyös áron.

Share this post

PinIt
scroll to top