A Nyitott Akadémia legjobb új előadója ma este Marosvásárhelyen!

Hétfő este hét órakor első alkalommal találkozhatunk Marosvásárhelyen a népszerű Nyitott Akadémia sorozat legjobb új előadójával, Dr. Buda László orvossal, pszichiáterrel, pszichoterapeutával, a Pécsi Tudományegyetem korábbi tanszékvezetőjével. A szervezők emlékezetes és élvezetes estét ígérnek, hiszen Buda Lászlót Magyarországon is imádja a közönség, fantasztikus előadásai után olyan vastapsokat kap, mint Prof. Dr. Bagdy Emőke vagy Pál Ferenc. Érdemes megismerni!

buda-laszlo

A tavalyi év egyik legnagyobb könyvsikere a magyar piacon Dr. Buda László Mit üzen a tested? című műve volt. Az eredeti gondolkodású szakember izgalmas, hiánypótló munkáját a szakma és a nagyközönség is lelkesen fogadta, és sokan számoltak be arról, hogy hosszú évek óta tartó egészségi problémáik is megszűntek, vagy javulásnak indultak a könyvben bemutatott módszer segítségével.

Testünk tükrözi érzelmeinket, gondolatainkat, emlékeinket, kapcsolatainkat, konfliktusainkat. Feltárul benne egész élettörténetünk – sőt, gyakran szüleinké, felmenőinké is. Ez a test a maga sajátos „nyelvén” tisztán és erőteljesen közli velünk, amit fontos lenne megértenünk – mármint akkor, ha hajlandóak vagyunk komolyan venni jelzéseit, érkezzenek azok akár apróbb kellemetlenségek, testsúlyproblémák, kimerültség vagy súlyosabb betegségek formájában.

Dr. Buda László egy általa kidolgozott módszerbe sűrítette mindazt, amit test és lélek gyógyításáról az elmúlt húsz esztendő során megtanult, megtapasztalt. Ez a Magyarországon egyre nagyobb népszerűségnek örvendő SzomatoDráma, melynek segítségével felderíthetjük fizikai tüneteink mélyebb jelentését, bensőségesebb, szeretetteljesebb kapcsolatot alakíthatunk ki saját testünkkel, és elindulhatunk a gyógyulás irányába.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

  A könyvről és az előadásról is óriási elismeréssel nyilatkoznak azok, akik megtapasztalták, milyen sokat profitálhatnak a szakember friss, eredeti, szeretetteljes látásmódjából. A vele való találkozás nemcsak egy élményszerű, szórakoztató, humorban gazdag estét ígér, de esélyt arra, hogy kellemetlen, makacs panaszainktól, túlsúlyunktól, betegségeinktől is megszabadulhatunk, ha megértjük az üzenetüket.

  buda-plakat

  A Nyitott Akadémia helyszínen felállított standján pszichológiai témájú kiadványok gazdag választéka várja az érdeklődőket kedvezményes áron, köztük Dr. Buda László Mit üzen a tested? című könyvével, melyet a szerző kérésre szívesen dedikál is.

  Dr. Buda László estjére jegyek még korlátozott számban kaphatók a Kulcslyuk Könyvesboltban, a Kossuth u. 5. alatt, illetve előadás előtt, a Maros Együttes Előadótermében.

  Nyerj egy jegyet Dr. Buda László előadására!

  Dr. Kádár Annamária

  Share this post

  PinIt
  scroll to top