Rock buli a Jazzben

Június 5-én, vasárnap este 8 órától fergeteges rock bulira kerül sor a Jazz&Blues Clubban (a Sinaia utca, 3-as szám alatt). Föllépnek a marosvásárhelyi VÍRUS és HARRIERS együttesek.

A Vírus tagjai: Dávid Tamás (szólógitár), Kusztos Dávid (gitár, ének), Fodor János (basszusgitár) és Fodor Csaba (dobok) – még csak tizenéves előadók, de máris számtalan fellépést tudnak maguk mögött és előtt.

Részt vettek például a Szejkefürdőn megrendezett VIII. Rockmaratonon, amelynek főszervezője, Orosz Pál Levente így nyilatkozott róluk az Új magyar szó újságíróinak: „Külön büszkeségünk, hogy idén fellépett a marosvásárhelyi Vírus együttes. Ezek tagjai alig több mint 13-14 évesek, még gyerekek. Örülünk, hogy sikerült fellépési lehetőséget biztosítanunk nekik a nagyközönség előtt is.”  Aki szeretne többet megtudni róluk, látogassa meg weboldalukat, a www.virusrockband.com-ot.

A Harriers, vagyis: Molnár Tibor (gitár, ének), Nyágai István (billentyűk), Zonda Attila (basszusgitár) és Engel Tamás (dobok) újonnan alakult és ritkán, kizárólag önmaguk és barátaik szórakoztatására föllépő együttes. Visszafogottságuknak a minőséghez elenyésző, a szerénységhez annál több köze van. Holott, amilyen neves és tehetséges előadók alkotják a csapatot, bátran vállalhatnának közös művészi ambíciókat is.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várunk.

Share this post

PinIt
scroll to top