Szeptember 7-én mutatják be az Eltérített felvonó antalógiát

A MAROSVÁSÁRHELYI SÚRLOTT GRÁDICS IRODALMI KÖR ÉS A KRITERION KIADÓ TISZTELETTEL MEGHÍVJA ÖNT ÉS BARÁTAIT AZ ELTÉRÍTETT FELVONÓ című antológia bemutatójára.

A jelenlévőket köszönti Nagy Miklós Kund, a rendezvényt vendégül látó Bernády Művelődési Központ házigazdája, majd Bögözi Attila, a kötet szerkesztője röviden arról értekezik, hogy miért is súrolunk grádicsot. Az antológiát az olvasók figyelmébe ajánlják: H. Szabó Gyula, a Kriterion kiadó igazgatója, valamint az előszót jegyző Nagy Pál irodalomtörténész. Moderátor: a kötetet válogató Bölöni Domokos körvezető, aki az antológia jelen levő szerzőit is bemutatja a közönségnek. Ezt követően a kötet írásaiból Nagy István színművész olvas fel rövid bemutató válogatást.

A rendezvényt megtiszteli, és annak színvonalát emeli a Cantuale kamarakórus fellépése.

Záróakkord: PIA FRAUS (bocsánatos bűn) Seprődi József dicsőszentmártoni minősített borkóstoló és bortermelő közreműködésével.

A bemutató helyszíne és időpontja: Bernády Ház, Marosvásárhely, 2011. szeptember 7-e, 17 óra. A szerzők dedikálnak. Könyvünket a helyszínen 20 %-os kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Share this post

PinIt
scroll to top