Bérlet-érvényesítés májusban

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata a bérlettulajdonosok szíves figyelmébe ajánlja, hogy a májusi előadásokra érvényesíthetők a 2011/2012-es évad el nem használt bérletei, melyek a következő évadban már nem lesznek használhatók.

A nagyteremben május 19-én, szombaton tekintő meg Verebes István SENKI SEM TÖKÉLETES, AVAGY NINCS, AKI HŰVÖSEN SZERETI című vígjátéka, 23-án, szerdán Gotthold Ephraim Lessing BÖLCS NÁTHÁN című drámai költeménye, 30-án szerdán Móricz Zsigmond NEM ÉLHETEK MUZSIKASZÓ NÉLKÜL című vígjátéka, Mindhárom előadás este 7 órától van műsoron.

A kisteremben 22-én, kedden este 8-tól látható Eduardo De Filippo A KOMÉDIA MŰVÉSZETE című komédiája, 24-én, csütörtökön Háy János A GÉZAGYEREK című istendrámája, 25-én, pénteken Székely János HUGENOTTÁK című drámája, 27-én, vasárnap és 28-án, hétfőn Székely Csaba BÁNYAVIRÁG című drámája, ez utóbbiak este fél 8-tól.

A bérletek érvényesíthetőek a 20-án, vasárnap este a Nagyteremben műsoron szereplő William Shakespeare A MAKRANCOS HÖLGY, AVAGY A HÁRPIA MEGZABOLÁZÁSA, valamint a Kisteremben 15-én kedden és 26-án, szombaton megtekinthető Medgyessy Éva REKVIEM EGY HÁZÉRT és a 29-én látható BÖRTÖNNAPLÓ – Fedák Sári emlékiratai című előadásokra is.

Ugyanakkor ezúton is emlékeztetjük a bérlettulajdonosokat, hogy a bérletük érvényes a Liviu Rebreanu Társulat (román tagozat) repertoárjának egyik, a bérlő által megválasztható előadásra is.

Az érvényes bérlettel megnézendő előadásokra ülőhelyet kell kérni a Kultúrpalota jegyirodájában keddtől péntekig 12.00 és 17.30 óra között (tel: 0265-261420 és 0372-758230).

Share this post

PinIt
scroll to top