Budapest után újra Marosvásárhelyen a Börtönnapló

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulatának BÖRTÖNNAPLÓ című előadása, amelyet Fedák Sári: Te csak most aludjál Liliom című emlékirata alapján szerkesztett és állított színpadra Farkas Ibolya, márciusban nagy sikerrel szerepelt Budapesten a Pinceszínházban a VI. Nemzetközi Monodráma Fesztiválon.

Az idei rendezvénysorozatra a szervezők – a Magyarországon létrejött előadások mellett – lengyel, német, japán, romániai és izraeli előadókat hívtak meg. A BÖRTÖNNAPLÓ zeneszerzője Csíky Csaba, díszlet- és jelmeztervezője Szabó Annamária.
Zenészek: Makkai István és Kováts István. Farkas Ibolya az egyéni műsornak egyszemélyben rendezője és előadója is. A nemzetközi mezőnyben is megmérettetett előadást a marosvásárhelyi nézők is újra láthatják 2012. április 15-én, vasárnap délután 5 órától a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kistermében.

Jegyek a Kultúrpalota jegyirodájában hétköznap 12.00-17.30 óra között (tel: 0265 261420 és 0372 758230) és előadások előtt a színházi jegypénztárban (tel: 0365 806865) válthatók, valamint a www.jegymester.ro oldalon. Részletek a: www.facebook.com/tompamiklos oldalon.

Share this post

PinIt
scroll to top