Dugóban (În trafic), ősbemutató a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházban

Alina Nelega, Dugóban (În trafic) című drámáját, az UNITER zsűri által a 2013-AS ÉV LEGJOBB DRÁMÁJA díjjal jutalmazott színművét a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Liviu Rebreanu Társulata viszi színpadra ősbemutatóként.

InTrafic

A cselekmény központjában hét – közlekedési dugóba került – szereplő áll. Mindegyikük élete válságos pillanathoz érkezett, amikor döntést kell hoznia. Az élet értelmezésének különböző módozatait, a szereplők egyazon eseményhez való viszonyulását mutatja be az előadás.

A darab rendezője maga a szerző, Alina Nelega. A főszerepet Elena Purea játssza. További szerepekben a Liviu Rebreanu Társulat fiatal színművészei: Andrei Chiran és Claudiu Banciu valamint a Művészeti Egyetem koreográfia szakos végzős hallgatói : Claudiu Ştian, Simon Kálmán Attila és Mihai Bloj. A díszletet és a jelmezeket Tiberiu Toitan és Oana Micu tervezte. Koreográfia: Claudiu Ştian, zene: Cătălin Roşaţă.

Az évad utolsó premierjére 2014. június 19-én, csütörtökön este19:30-tól kerül sor a kisteremben. a A Dugóban című, magyar nyelven feliratozott, előadás ebben az évadban június 22-én, és 29-én is megtekinthető, este 19:30-tól a kisteremben.

Jegyek válthatók a Kultúrpalota jegyirodájában hétköznap 12.00-17.30 között és a színházi jegypénztárban 9.00-15.00 óra között, illetve a www.biletmaster.ro internetes oldalon.

Share this post

PinIt
scroll to top