Február 6-án ismét lesz Parasztopera a Stúdió Színházban

Február 6-án, hétfőn és 9-én, csütörtökön este 7 órától a Parasztopera című darab kerül újra műsorra a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem diákjainak előadásárában a Stúdió Színházban. Pintér Béla és Darvas Benedek modern balladája a barokk opera és az erdélyi magyar népzene dallamvilágából ihletődött.

A Parasztopera a szerzőktől megszokott humorral és távolságtartással mesél el egy nagyon is mai, tragikus történetet. A szerzőpáros darabját Porogi Dorka, az egyetem másodéves magiszteri rendező szakos diákja állította színpadra.

Játsszák: Albert Orsolya, Badics Petra, Balogh Attila, Barabási Tivadar, Benedek Botond-Farkas, Czikó Julianna, Kovács Nikolett, Kinda Szilárd, Marosszéki Tamás, Puskás László. Zenélik: Hayashi Akio m.v., Simoncsics Zsófia, Strausz Imre István, Szakács Zoltán m.v. Zenei vezető: Strausz Imre István, az egyetem tanára. Az előadás időtartama 75 perc szünet nélkül.

Támogatók: Marosvásárhelyi Nemzeti Színház, SIGNET, BIOOEL.

Jegyek elővételben a Stúdió Színház jegypénztárában minden kedden és csütörtökön 12-14 óra között, valamint megvásárolhatók előadás előtt 1 órával , illetve foglalhatók a 265-260362 telefonszámon vagy a studio.jegyek@yahoo.com email címen. A lefoglalt helyek legkésőbb előadás előtt fél órával válthatók ki.

Share this post

PinIt
scroll to top