Utoljára tekinthető meg a Bolha a fülbe előadás a Nemzetiben!

Előadást temetnek a nemzetiben! Utolsó alkalommal tekinthető meg Georges Feydeau BOLHA A FÜLBE című bohózata a Tompa Miklós Társulat előadásában. A „kacagás királyának fergeteges vígjátéka Marosvásárhelyen és a Székelyföld városaiban több ízben megnevettette a közönséget. Utolsó műsorra tűzéshez érkezve az előadás alkotói egy emlékezetes búcsút kívánnak teremteni a darabnak, amire várják a színházi kuriózumokra kíváncsi nézőket is.

„Dögöljön meg az a bolha! Csakazértis!” súgja feleségének Chandebise, a meggyanúsított férj a darab és az előadássorozat végén. S mintha csak ennek jegyében történne, az előadást temetik: László Csaba, Bartha László Zsolt, Henn János, Györffy András Jászai díjas, Meszesi Oszkár, Kilyén László, Tollas Gábor, Liviu Matei, Makra Lajos, Kárp György, Gecse Ramóna, B.Fülöp Erzsébet, László Zsuzsa, Szabadi Nóra, Csíki Hajnal és Benő Kinga színművészek. Díszlet- és jelmeztervező: Bob József, díszlet-szobrász: Makkai István, zenei munkatárs: Zénó Apostolache. Rendezőasszisztens, színpadi mozgás: Liviu Matei. Rendező: Kövesdy István.

A BOLHA A FÜLBE előadás utolsó alkalommal tekinthető meg Marosvásárhelyen 2012. március 30-án, pénteken este 7 órától a Nemzeti Színház Nagytermében.

Jegyek a Kultúrpalota jegyirodájában hétköznap 12.00-17.30 óra között (tel: 0265 261420 és 0372 758230) és előadások előtt a színházi jegypénztárban (tel: 0365 806865) válthatók, valamint a www.biletmaster.ro vagy a www.jegymester.ro oldalon. Részletek a: www.facebook.com/tompamiklos oldalon.

Share this post

PinIt
scroll to top