Van egy jó üzleti ötleted? Jelentkezz a Marosi Startup Hétvégére!

startupMájus 24-26 között tartandó Startup Hétvége, egy fiatal vállalkozókat támogató nemzetközi rendezvény, amely először kerül megszervezésre Marosvásárhelyen, a Petru Maior Egyetemen.

Az 54 órás rendezvényen a vállalkozni vágyó fiatalok csapatokat formálnak, ötleteik alapján termékeket vagy szolgáltatásokat fejlesztenek ki és új vállalkozásokat indítanak el mindössze három nap alatt. A rendezvény végén a résztvevő csapatok a zsűri előtt mutatják be üzleti koncepcióikat.

A rendezvény pénteken, május 24-én indul, a résztvevők bemutatják üzleti ötleteiket és próbálják elnyerni a többség támogatását, ugyanis a csapatok a legtöbb szavazatot kapott üzleti ötletek köré épülnek ki. A csapatok szombaton és vasárnap életképes termékek, szolgáltatások fejlesztésére törekednek, majd a zsűri előtti termékbemutatással záródik a hétvége.

Kinek szól a rendezvény?

A rendezvény vállalkozóknak, fejlesztőknek, marketing és média szakembereknek, diákoknak szól elsősorban, de bárkit szívesen látunk, aki szeretne egy intenzív és inspiráló hétvégét eltölteni új vállalkozást elindító csapatot építve, olyan környezetben, ahol bármi lehetséges.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

  Miért érdemes részt venni a rendezvényen?

  Megmutathatod amit tudsz. Tanulsz dolgozva és gyakorlatba ültetve az eddigi tudásod. Ne csak az elméleti tudásra alapozz, építsd fel saját stratégiádat és próbáld ki.

  Kapcsolatokat építhetsz. A Startup Hétvége vonzza a legjobb és legenergikusabb ötletgazdag embereket, a hozzád hasonlókat. Egy hétvégét együtt dolgozva egy lehetőségekkel teli vállalkozáson, valós problémákat megoldva tartós kapcsolatokat építhetsz, sőt kaphatsz állásajánlatot is vagy ajánlatot befektetőtől.

  Alapítókkal beszélgethetsz. A jó ötlet fontos, de a megfelelő csapat sokkal fontosabb. A Marosi Startup Hétvégén nagy eséllyel találkozhatsz egy társalapítóval, akivel hamarosan már el is indíthatod startup vállalkozásod.

  Tanulhatsz valami újat. Rendelkezésedre áll 54 óra, amely alatt kreatív lehetsz, tanulhatsz és hibázhatsz is megítélések nélkül. Ideális lehetőséget nyújt egy új platform, egy új programozási nyelv, egy marketing vagy kutatási eszköz kipróbálására.

  Hallhatod a szakértők véleményét. Meghívtunk helyi és nemzetközi szakembereket és vállalkozókat. Lehetőséged van ötleteid kifejtésére és értékes tanácsokkal is gazdagodhatsz.

  Mentorok: Calin Fusu – Founder and CEO Grup Neogen, Calin Stefanescu – CEO  Tjobs.ro, Frederic Lasnier – President and CEO at Pentalog, Philipp Kandal – Co-Fondator Skobbler, Simon Obstbaum – Business Angel Yopeso/Germania, Dragos Pahontu – CEO Sysgenic Group, Ciprian Morar – CEO&Fondator Lateral, Calin Biris – Marketing Manager la Zonga.ro, Iulia Sara – Fondator Active Labs, Alex Pana – IT Director la The Development Factory, Dumitru Radoiu – Profesor UPM, Rumen Iliev – Portfolio Manager at LAUNCHub, Kumardev Chatterjee – Founder and President of the European Young Innovators Forum

  Előadó: Calin Enachescu – Rector Universitatea Petru Maior

  Folyamatvezető: Vlad Ciurca

  Meggyőződtél róla, hogy érdemes?

  Iratkozz fel most!

  A jegy magába foglal hét étkezést, a szükséges kávét és energiaitalt, valamint a támogatók jóvoltából biztosított az erőforrásokhoz való hozzáférés.

  Ki szervezi?

  Startup Hétvége egy non-profit kezdeményezés, aktív mozgalom, amely megtanítja a rendezvényen résztvevőket, hogy hogyan indítsanak el új, sikeres vállalkozásokat. A legnagyobb vállalkozóközösség az egész világon, általa napjainkig több mint 650 rendezvény került megszervezésre több mint 100 országban.

  Startup Hétvége székhelye Seattle, Washington, a rendezvények szervezői és segítői a világ több mint 350 résztvevő városból kerülnek ki. Mongóliától és Dél-Afrikától Londonig, Brazíliáig, Irakig és Izraelig, az emberek világszerte részt vesznek workshopokon hétvégenként, ötleteket mutatnak be, csapatok formálnak és később saját céget alapítanak.

  További rendezvénnyel kapcsolatos részletekért, programért, előadókért kérünk látogass el valamelyik oldalunkra:

  http://mures.startupweekend.org/

  http://www.facebook.com/swmures

  http://twitter.com/swmures

  Share this post

  PinIt
  scroll to top