Dancs Annamari nyári tervei

A Budapesti Operettszínház szubrettje, Dancs Annamari tartalmas és eseménydús évadot tud maga mögött, hiszen eddigi szerepei mellett négy új darabbal bővült a repertoárja:

dancs-annamari

– Boldog lehetek, hiszen két bűbájos szubrettszerep, a Marica grófnő Lizája és a Viktória Lia San komikái mellett egy rockoperett ősbemutató, az Ördögölő Józsiás női főszerepét, Jázminát és a Veled Uram című rockopera Krisztina drámai karakterét is eljátszhattam. Valamennyi szerep igazi kihívás, sok munka, és a színházi évad végére úgy érzem, hogy a feladatokat, amelyeket kaptam, sikerrel teljesítettem.

A nyarat Annamari aktív pihenéssel kezdte, hiszen Barcelonába látogatott párjával , ahol pár napig a turisták városnézős-strandolós életét élték. De egy művésznek a nyár nem a pihenésről szól, azt csak a közönség engedheti meg magának, úgyanis a legtöbb fesztivál, rendezvény nyáron van. Annamari Barcelonából egyenesen a Verőcei Erdélyország az én hazám című nagyszabású világtalálkozón lépett fel, ahol műsorával nagy sikert aratott az Erdélyből elszármazott közönség előtt.

operett-a-duna-folott

Az énekesnő számára a nyár további része szintén fellépéseket jelent úgy Erdély-, Szlovákia-, Vajdaság- szerte, mint Magyarországon. Az egyik legrangosabb esemény augusztus 10-én a Nacsa Olivér által szervezett Operettgála lesz a Budai Várban, amely az Operett a Duna fölött címet viseli. Annamari mellett, a vár Oroszlános udvarának elegáns környezetében több mint száz szereplő mellett fellépnek a pesti Broadway olyan sztárjai, mint Dolhai Attila, Oszvald Marika, Peller Károly, Kerényi Miklós Máté, Szendy Szilvi, Faragó András, Fischl Mónika, Frankó Tünde, Bordás Barbara, Vadász Dániel, Vadász Zsolt.

– A nyaram koncert-dús lesz, ennek nagyon örülök, a közönségemhez most én megyek el, hiszen sokan nem tudnak eljönni Budapestre megnézni az Operettszínházban . Jó lesz így feltöltődni a nyáron, hiszen szeptemberben újra kezdődik a próbaidőszak, a Csókos asszony operett primadonnaszerepében lépek ismét a pesti közönség elé.

Share this post

PinIt
scroll to top