Egyre sikeresebb az erdélyi Face Today

Négy tagot számlál a Face Today erdélyi együttes. Butu Arnold (ének, gitár), Siklódi Bátor (basszusgitár), Lukácsi Előd (gitár), és László Péter (dob) lépett már el a Félszigeten, de Tusványos sem idegen tőlük.

face-today

2012-ben megjelent a csapat bemutatkozó albuma, amelyet a magyarországi Peron Music adott ki. Azóta számos erdélyi rádió játszotta dalaikat, de voltak már a Quimby, az Intim Torna Illegál és a Kistehén előzenekara is.

A srácok zenéjüket alternatív rock, punk rock stílusba kategorizálják, és már egy egész komoly rajongótáborral rendelkeznek.

„Hatalmas energiát viszünk bele a dalainkba és koncertjeinkbe, ezért rövid idő alatt sikerült kialakítani egy rajongótábort magunk körül, amelybe az idő múlásával egyre több ember kapcsolódik. Erdély szerte sok helyszínen léptünk fel a kis bároktól a nagy fesztiválokig.” – nyilatkozták a srácok.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    A srácok jelenleg az internetes terjeszkedésre koncentrálnak, azt szeretnék ha dalaikat minél többen megnéznék a YouTube-on, valamint a Facebook-on. Nemsokára elkészül a srácok új videóklipje, amelyet a Elevator dalra forgatnak.

    A Gone Back To The Corner live verzióját itt nézhetitek meg:

    Share this post

    PinIt
    scroll to top