Így szavazhatsz péntek este Ráduly Botond Manóra

Péntek este kezdődik a PRO TV-n a Vocea Romaniei idei évada, az erdélyi magyarok a sepsiszentgyörgyi Ráduly Botond Manóért szurkolhatnak.

Így szavazhatsz ma este Ráduly Botond Manóra

November elején derült ki, hogy Ráduly Botond Manó is bejutott a Vocea Romaniei 2017-es élő showjába, miután Ramona Dimuval közös duettjük után Adi Despot őt választotta csapatába.

„Valamilyen szinten tudtam, hogy van esélyem bejutni az élő adásokba, viszont meg is kellett dolgoznom érte, mert a dal, amit Adi Ramonának, meg nekem szánt az nem feltétlenül ad sok esélyt a nagyívű éneklésre. Így aztán a dalnak az üzenetére fókuszáltunk, hogy azt minél hitelesebben adjuk át. Ramonával úgy voltunk, hogy nem csinálunk ebből a duettből egy párbajt, arra koncentráltunk, hogy jól érezzük magunkat a muzsikában, mert végülis ez az egésznek a lényege.” – mesélte Ráduly Botond Manó a Marosvásárhelyi Infónak, aki hozzátette, a duett utáni várakozás alatt olyan izgalmakat élt meg, amelyeket eddig még soha, számos forgatókönyv lejátszódott a fejében, emiatt az értékelésre sem tudott figyelni.

A fiatal énekes elmondta, semmilyen hátrányát nem érzi annak, hogy egyetlen magyarként van jelen a versenyben.

„Hála a jó Istennek semmilyen hátrányt nem érzek, amiatt, mert magyar vagyok. Nagyon kedves, pozitív és segítőkész emberekkel vagyok körbevéve. Voltak esték, amikor kimentünk egy kicsit lazítani. Az emberek megismertek, gratuláltak és tudatták, hogy támogatnak.” – meséli bukaresti élményeit Manó, aki azt is elárulta oldalunknak, hogy egy igazán különleges dallal készül péntek este.

A pénteki adásban a mentorok négy-négy versenyzője fog énekelni, ezidő alatt interneten és SMS-ben lehet szavazni az énekesekre, többek között Ráduly Botond Manóra is. A közönség kedvence mellett egy énekest a Vocea Romaniei mentora is továbbjuttathat.

Így szavazhatsz Ráduly Botond Manóra:

1. SMS-ben az 1200 számra kell elküldeni a Mano nevet, 10 alkalommal lehet szavazni a versenyzőre (érvényes Telekom, Orange, Vodafone és a DigiMobil hálozatában – 1.22 euró/SMS)
2. Online a www.vocearomaniei.protv.ro oldalon, Facebook regisztrációval.

Share this post

PinIt
scroll to top