Már külföldi kártyákat is feltölthetnek az Orange felhasználói

A francia Orange mobiltársaság új online szolgáltatása lehetővé teszi, hogy más országban tartózkodók kártyáját is feltölthessék a felhasználók. Az Orange Top-Up nevű szolgáltatás Romániában is elérhető, több mint száz országban teszi lehetővé kártyás mobiltelefonok feltöltését. A szolgáltató elfogadja az online, bankkártyával történő fizetést 39 országból, köztük Romániából is, derül ki az Orange közleményéből.

Orange

Az ismerősét feltölteni kívánó felhasználót SMS-ben értesítik a művelet sikerességéről, és azt is lehet igényelni, hogy a feltöltött kártya tulajdonosa is üzenetet kapjon a tranzakcióról.

A szolgáltatás öt nyelven érhető el, angolul, franciául, spanyolul, olaszul és portugálul, a felhasználók euróban, amerikai dollárban és dél-afrikai randban küldhetik el a kívánt összeget a kiválasztott kártyára.

Az Orange Top-Up szolgáltatást kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy a külföldön élő, vagy ott dolgozó családtagok, barátok feltöltését lehetővé tegyék a felhasználóknak. Az Orange úgy tervezi, hogy nyárra már Androidra és iPhone-ra is elérhetővé teszi a szolgáltatást.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    Share this post

    PinIt
    scroll to top