Menedzsere megverte Alexandra Stant

Tegnap még arról lehetett hallani a román sajtóban, hogy a nemzetközi sikereket is elért Alexandra Stan autóbalesetet szenvedett. Ma kiderült, a baleset nem valós, menedzsere tulajdonképpen megverte az énekesnőt.

alexandra-stan

Egy nappal ezelőtt arról lehetett olvasni az énekesnő Facebook oldalán, hogy autóbalesetet szenvedett és épp gyógyulóban van. Egy, a Gandul lapnak adott interjújában az énekesnő édesapja elmondta, lányát megverték és kidobták menedzsere, Marcel Prodan autójából, írja a Twice.hu.

Román lapértesülések szerint Alexandra Stant szombaton vitte be a rendőrség a Konstancai kórházba. A rend őrei azután találtak rá, hogy az énekesnőt menedzsere előbb megverte, majd autójához vonszolta, ahol a bántalmazások tovább folytatódtak. Az énekesnőnek sikerült megmenekülnie, előbb egy külföldinél próbált segítséget kérni, majd később a rendőrség talált rá.

Mindez a pénz miatt fajult idáig. Az énekesnő kérdőre vonta menedzserét, ugyanis annak ellenére, hogy tele volt fellépésekkel, hat hónapja nem látott semmilyen honoráriumot. Ekkor támadta meg a konstancai stúdióban Marcel Prodan, aki úgy megverte, hogy az énekesnő eszméletét vesztette. Két órán át feküdt a stúdióban, majd mikor magához tért arra kérte menedzserét vigye haza, nyilatkozta a román sajtónak az énekesnő édesapja.

Az autóban folytatódott a konfliktus, a menedzser pedig kidobta egy adott pillanatban az autóból. Így került az énekesnő a kórházba, arca tele van zúzódásokkal, veséje is megsérült, amikor a férfi lábbal rugdosta. Az énekesnő családja feljelentést tesz.

A román lapok Marcel Prodant is megkeresték, telefonján nem érték el, nyoma veszett.

Forrás: Twice.hu

Share this post

PinIt
scroll to top