Tíz éves lett a Facebook

Tíz éves lett a Facebook közösségi portál. Ajándékképen minden felhasználó megnézhet egy személyes videót arról, mi is történt vele azóta, hogy csatlakozott a közösségi oldalhoz.

facebook-like

Az egyperces személyre szabott videó gyakorlatilag feldolgozza a felhasználók Facebookon közzétett adatait. Azzal kezdődik, hogy mióta vagyunk fent a közösségi oldalon, mi volt az első aktivitásunk, majd felsorolja a legnépszerűbb posztokat, a legtöbb lájkot kapott képeket.

A Facebook rendkívül sikeres tíz évet tudhat maga mögött, jelenleg 1,3 milliárd regisztrált felhasználója van, ez azt jelenti, hogy a világ internethasználóinak 44 százaléka használja a közösségi oldalt, Mark Zuckerberg pedig a világ 24. legbefolyásosabb embere lett. A Legtöbb felhasználója az Egyesült Államokban van az oldalnak, összesen 146,8 millió, ezt követi India, Brazília, Indonézia, Mexikó, az Egyesült Királyság, Németország, Franciaország és Olaszország.

Romániában idén januárban regisztrált a 7 milliomodik felhasználó, az ország lakosságának 34,7 százaléka használja az oldalt.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    Share this post

    PinIt
    scroll to top