Tökéletes külső, még a szülőszobában is!

Különös jelenség válik egyre népszerűbbé a szülés előtt álló kismamák körében. A külsejükről van szó, amelynek – a legutóbbi „divat” szerint – a kórházban is tökéletesnek kell lennie. Így hát, a szülésre való bevonulás előtt egyre több hölgy szakít időt a fodrászra, a manikűrösre, a sminkre és még egy utolsó szoláriumozásra is! – számol be a Daily Mail.

Fotó: DailyMail

Fotó: Daily Mail

Nem beszélve arról, hogy az esetek egyre szélsőségesebbekké válnak! A 29 éves Heather Greig például el sem tudta volna képzelni, hogy ne legyen szép, amikor a kislánya a világra jön. A szülési fájdalmak dacára, talált 10 percet arra, hogy még egyszer elmenjek szoláriumba. Arról is gondoskodott, hogy a hajtincsei tökéletesen hullámosak legyenek, a sminkjével is legyen minden rendben, illetve tűsarkakon sétáljon be a szülőszobába.

Alíg két órával a szülés után, a Birstall-i kismama közzétette a Twitteren első közös képét a lányával, amelyen valójában kifogástalanul fest.

A Nagy-britanniai szépségszalonok egyébként elismerték, a szülés előtt álló nők előrejegyzései egyre csak növekednek. A jövendőbeli édesanyák elsősorban kozmetikai kezeléseket, mesterséges barnaságot és hibátlan manikűrt „rendelnek” a szakértőktől.

Forrás: stilireprotv.ro

Share this post

PinIt
scroll to top