Valentin nap eredete és egy remek ajándék

A Valentin-nap eredete egészen az ókori Róma idejére vezethető vissza, s mára a maga néhol már-már giccses mivoltával, és az emögött rejlő mélyebb tartalmával nálunk is megünneplésre kerül. Az ideális ajándékot keresve érdemes átgondolnia, hogy megvegye-e a sokadik fehérneműt, vagy a virágcsokornál és csokoládénál valamivel kreatívabb meglepetéssel szeretne készülni kedvesének.

valentin-nap

Mai rohanó világunkban a közösen töltött időnek nagy értéke van, így ha olyan élményt ajándékozna, melyre még hosszú idő után is örömmel gondolnak majd vissza, akkor érdemes hazánk valamelyik wellness szállodája mellett dönteni.

Hazánk idegenforgalmi kínálata igen széles, és hála a remek gyógyvízi adottságoknak számos élmény-, és gyógyfürdő épült, vagy került felújításra az elmúlt években. Ha a választáskor nem elégszik meg azzal, hogy egy neves komplexum mellett döntsön, és valami igazán különlegeset keres a szabadidő eltöltésére, akkor Sümeg, és a vár lábánál elhelyezkedő Hotel Kapitány remek választásnak bizonyul.

A Sümegi Vár közelsége, a festői szépségű táj, és a történelmi látnivalók mind olyan vonzerőt jelentenek a környék számára, mely miatt egyre többen keresik fel a területet. A Hotel Kapitány minőségi szolgáltatásokkal, és a wellness nyújtotta rekreációs lehetőséggel igyekszik a vendégek kedvében járni, melyekhez Valentin-nap kapcsán ráadásul extra ajánlatokkal is áll az érdeklődők rendelkezésére. A valentin wellness akció keretein belül kényeztető szolgáltatásokat vehetnek igénybe a vendégek, melyekről a hotelkapitany.hu weboldalon részletesen olvashat. Az ünnep hétvégéjén valóban minden a romantikáról, és az egymásra hangolódásról szól majd a komplexumon belül, így kikapcsolódás és meglepetés gyanánt is remek választásnak bizonyul a szálloda.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

  Napjainkban a wellness szolgáltatások már önmagukban is vonzerőt jelentenek egy-egy szálláshelynek, hiszen a rekreáció elképzelhetetlen a szaunázás, élményfürdőzés, vagy például a masszázs igénybevétele nélkül. A környék nevezetességeit felkeresve átélhetik kedvesével az új programok és látnivalók minden izgalmát, hogy aztán a szálloda falain belül úszással, pezsgőfürdőzéssel, vagy gőzkabin használattal készüljenek fel a romantikus estére.

  Amikor ajándékot választunk, fontos annak személyes jellege. Mindegy, hogy párkapcsolatot építő jelleggel, vagy egyszerűen csak a közösen töltött idő, és az új élmények szerzése miatt dönt egy utazás mellett, az biztos, hogy örömet fog vele okozni kedvesének. Töltsék az ünnepet olyan környezetben, ahol nem hiányozhat sem a minőségi vendéglátás, az izgalmas programok, sem a magas színvonalú szolgáltatások, melyeknek köszönhetően a rekreáció valóban teljes lehet.

  A romantikus hangulat, a fenséges falatok, és a testi-lelki felfrissülést célzó lehetőségek adottak a Hotel Kapitány kínálatában, fedezzék fel hazánk e méltán népszerű idegenforgalmi régióját!

  Share this post

  PinIt
  scroll to top