„Nyugdíjasok szilvesztere” program Marosvásárhelyen

Eddig több mint 1650 nyugdíjas iratkozott fel a „Nyugdíjasok szilvesztere” programban, amelyet az önkormányzat szervez a President szállóban.

A program keretén belül olyan idős személyeket hív meg a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal, amelyek betöltötték már a 40 éves házassági évfordulót, illetve olyan özvegy nyugdíjasokat is, akik megérhették volna ezt a jeles alkalmat. A szabad helyek száma 2000.

Az ünnepi menü értéke 70 lej, azonban – szintén az önkormányzat jóvoltából – a meghívottaknak csupán 5 lejjel kell hozzájárulniuk a költségekhez. A kínálatban helyt kap az előétel, pecsenye, gyümölcs, torta, kávé, bor és likör is. Továbbá, édességgel is kedveskednek majd az időseknek.

Az iratkozások december 12-én, hétfőn kezdődtek a marosvásárhelyi „Mihai Eminescu” Ifjúsági Házban, a második emeleten, a 8-as szobában. Emellett a Nyugdíjasok Egyesületének székhelyén is lehet jelentkezni, a helyek számának függvényében.

Az étkezés mellett, az önkormányzat a meghívottak oda-vissza szállításáról is gondoskodik.

A rendezvény december 31-én, szombaton kerül sorra, délután 5 órai kezdettel, és este 10 óráig tart. Ezt követően pedig folytatódik a mulatság a város központjában, ahová koncertekre hívja a lakosságot a Polgármesteri Hivatal.

Foto: szepkaracsony.hu

Share this post

PinIt
scroll to top