12. 12. 12. – furcsa asztrológiai jelenség napja

12.12.12Az immár nevezetessé duzzasztott tripla 12-es – vagyis a 2012. év 12. hónapjának 12. napja egy ciklus lezárását és egy újabb kezdetét jelenti az asztrológiában. Ezt a napot főként a kínaiak vélik különlegesnek. És mivel ez az utolsó azonos számjegyekből összerakható keltezés, amely valaha visszaköszönt a dátumok soraiban, azt is elhíresztelték róla, hogy a mai nap előnyös a házzasságkötésre.

Habár elég sokan társították 2012. 12. 12-ét a világ végével, az asztrológusok szerint ez a nap nem más, mint egy új kezdet. És egyáltalán nincs szó negatív értelemről.

„A 12-es számjegy mindig egy ciklus végét jelenti, nem hiába van jelen az életünk több vonatkozásában. 12 csillagjegy létezik, a nap is kétszer 12 órából áll, 12 hónapból áll egy év, satöbbi. Csillagászati szempontból azonban igen érdekes jelentése van: az a pillanat, amikor az igazságok napfényre kerülnek.” – magyarázza Vereş Zoltán asztológus.

A szakértő beszélt a csillagok mai állásáról is, ami szintén különleges képet mutat. „A csillagok ma egy igen speciális alakzatot mutatnak. Ezt az Isten ujjának hívják, amely egy másik csillag fele mutat – az Isten szemének nevezett égitest felé. Ez a kép ma tökéletesen kiformálódott, a spirituális és antispirituális energiákkal együtt.” – részletezte a szakértő.

A csillagászok szerint, a ma bekövetkezett égi jelenség nagyon ritkán történik meg, mindössze egyszer több ezer év alatt, amikor a karma és az idő bolygója tökéletesen egy vonalba kerül az Isten akaratával azonosított égitesttel.

Fotó: geocaching.com

Share this post

PinIt
scroll to top