12 millió lej fölötti befektetés Maros megyében, az E-On részéről

Az E-On Gaz Románia több mint 100 kilométeres szakaszon újította fel a földgázvezetékeket Maros megyében. A beruházás értéke meghaladja a 12 millió lejt.

Ugyanakkor, a földgázhálózatot további tíz kilométeren hosszabbították meg, újabb fogyasztókat csatolva az ellátási rendszerhez. És szintén ebben az évben, 36 földgázmérő és szabályozó állomást vásároltak meg és korszerűsítettek a megyében, a jobb ellátás céljából.

Csak Marosvásárhelyen, a gázhálózatot körülbelül 24 kilométeren újították fel, ennek értéke meghaladja a 3,6 millió lejt. A vezetékeket idén a  Al. Papiu, Bogáti, Kalapács, Radnóti, Ludasi, Törcsvári, Caraiman, Gyulafehérvári, Resicai, Hunyadi, Kudzsiri, Nagydisznódi, Erdő, Trébely, Fülemüle, Nyár, Arató, Năvodari, Szelistye, Sasok, Păltiniș, Szabadi, Hídvég, Vulkán, Tulipán, Sebes, Hóvirág, Benefalvi, Solymok, Tó, D. Rusu, Földműves, Virág, Zöld, L. Belejenariu, A. Șaguna, Hévízi, Cosminului, Régikórház és Azuga utcákban korszerűsítették.

Maros megyében az E-On szakemberei Szásznádas, Lőrincfalva, Nyárádbálintfalva, Nyárádgálfalva, Gyulas, Erdőalja, Mezőménes, Görgénysóakna, Harasztkerék, Bernád,  Nyárádszentlászló és Nyomát településeken végeztek rehabilitációs munkálatokat a halózatban. Ugyanakkor Marossárpatakon olyan projektet indítottak el, amelynek értelmében a településre 13 kilométernyi földgázvezeték kerül.

Az E-On Gaz főcélja a 2012. esztendőre az, hogy továbbra is biztonságos és minőségi szolgáltatást biztosítson ügyfeleinek annak érdekében, hogy megbízható és versenyképes vállalatként ismerjék el.

Share this post

PinIt
scroll to top