13 marosvásárhelyi lány az Erdély Arca 2010 elődöntőjén

Végéhez közeledik az Erdély Arca szépségverseny. Az öt internetes szakaszt követően kikerült az az 50 lány, aki elnyerte a net-zsűri tetszését, valamint, akik elég szavazatot gyűjtöttek a világhálón és sms-ben ahhoz, hogy az elődöntőn résztvehessenek. Az elődöntőbe jutott lányok szeptember elsején érkeznek Kézdivásárhelyre, ahol egy héttagú zsűri a legszebb 12 lányt engedi tovább a végső megmérettetésre.

A döntős lányoknak egy 10 napos táborozáson kell maradniuk – ez idő alatt a szépségekkel szakemberek foglalkoznak majd, koreográfiát, valamint mozgás- és beszédtechnikát tanulnak, amit a szeptember 10.-i gálaesten meg is mutatnak a nagyérdeműnek.

A gálaestre jegyek már kaphatók Kézdivásárhelyen a Vigadó Művelődési Ház jegypénztárában, a Brooklyn üzletben és a Réka fodrászatban; Sepsiszentgyörgyön a Székely Hírmondó szerkesztőségében. Idén lehetőség van VIP jegyek beszerzésére is, ezeket kizárólag a kézdivásárhelyi Vigadóban lehet megvásárolni.

A szépségverseny további részleteiről a www.erdelyarca.ro honlapon tájékozódhatnak, ahol természetesen megtekinthető az elődöntős 50 lány fotója is.

Elődöntős lányok régiók szerint:

Kézdivásárhely (5), Marosvásárhely (13), Sepsiszentgyörgy (4), Szováta (1), Székelykeresztúr (3), Nagyvárad (6), Szatmárnémeti (2), Csíkszereda (8), Kolozsvár (4), Kovászna (2), Székelyudvarhely (1), Gyergyószentmiklós (1).

Share this post

PinIt
scroll to top