19 románt szállítottak ki egy autóból a német rendőrök

Nem kevesebb, mint 19 románt számláltak a németországi rendőrök egy 6 személyes járműben, az autópályán. A teletömött autó az ausztriai Salzburg és a németországi München között létesített autópályán száguldott, Chiemsee nevű település közelében, Dél-Németországban.

A személygépkocsi meghibásodott állapotban volt, így azt a hatóságok el is kobozták – számol be az esetről az Austrian Times.

A hat férőhelyes, Franciaországban bejegyzett gépkocsit a német rendőrök állították meg az autópályán. A hatóságok figyelmét az autó technikai állapota keltette fel, nem is álmodtak arról, hogy abban 19 személy utazik! A német rendőrök meglepetésére, a jármű 6 férőhelyén 19 személy csücsült – 10 felnőtt és 9 gyerek, mind román állampolgárok.

Az ellenőrzések nyomán kiderült, az autó nem rendelkezik jelző-fényekkel, ugyanakkor a fékrendszere sem működik kellőképpen. A gépkocsit a hatóságiak roncstelepre valóként jellemezték, ezért habozás nélkül el is kobozták, az utasok pedig vonattal folytathatták útjukat.

Share this post

PinIt
scroll to top