4.902 euró havonta – Szabad állások Dániában

Dániában vannak Európában a legjobb fizetések, akár 4.902 eurót is meg lehet keresni havonta, derült ki az Eurostat közleményéből. Ugyanakkor ez az az ország ahol a legtöbb munkát kínálják a romániaiaknak.

Az európai EURES munkaközvetítő cég segítségével kereshetnek dániai munkát, mindazok akik szebb és jobb jövőre vágynak. Az Országos Munkaerő-Ügynökség adataiból kiderül, jelenleg 90 szabad állás vár betöltésre.

A legtöbb szabad állás az állat- és zöldségfarmokról kerül ki, itt egy jó munkás akár havi 1.300 eurót is megkeres. A következő linken nézheted meg a szabad állásokat.

Az EURES portál szerint az európaiaknak csaknem 32.000 szabad állás áll rendelkezésre Dániában, de a legtöbb álláshoz kötelező a dán nyelvismeret. Ennek ellenére több mint 2.000 olyan állást hirdettek meg, ahova elegendő az angol nyelvtudás, többek között orvos, mérnők vagy IT szakember is jelentkezhet ezekre az állásokra. Íme a szabad állások listája.

A Tjobs portál szerint, amely a munkaközvetítő cégeket gyűjti össze, a dán munkáltatók csaknem 300 állást biztosítanak különböző munkaterületeken, mint például farmokon, vagy akár az egészségügyben. Íme a teljes lista.

A bérezések is igencsak változóak, a minimálbér 1.000 euró, de ez elérheti akár a 6.000 eurót is havonta. A legtöbb munkáltató ingyen szállást biztosít a román vendégmunkásoknak.

Share this post

PinIt
scroll to top