4 gyilkosság 1 hónap leforgása alatt Nyárádkarácsonban

81 éves nyárádkarácsoni férfit találtak holtan tegnap saját lakásában. A szomszédja jelentette az esetet a hatóságoknak, akik azonnal elindították a nyomozást. Ennek eredményeképpen sokkoló eredményekre bukkantak.

Az idős férfi halálát egy erős ütés okozta, amit a fejére mértek, ezt bizonyítja a koponyán lévő 9 centiméretes heg – mondta el Hecser László, halottkém. A holttest állapotából pedig kiderült, hogy nem tegnap hunyt el az áldozat, már pár napja ott fekhetett a lakásban.

A gyilkos fegyvert még nem találták meg, de a hatóságok egy fejszére gyanakszanak. Az elkövető álmában támadt rá az áldozatra, biztos kézzel járt el és gyorsan. Azzal a szándékkal, hogy elhárítsa a gyilkosság gyanúját, megengedte a gázcsapokat, robbanást kezdeményezve, ami nem következett be, de ujjlenyomatokat sem találtak. Az idős férfi múlt héten vette fel nyugdíját, valószínűleg emiatt még aznap kirabolták és meggyilkolták.

Pontosan egy hónappal ezelőtt, ugyancsak Nyárádkarácsonban, három személyre bukkantak rá, akiket hasonló módon gyilkoltak meg lakásukban. A hatóságok nem zárják ki a lehetőségét annak, hogy ugyanarról az elkövetőről van szó, de eddig még nem tudtak megnevezni egyetlen gyanúsítottat sem.

Slavic Andrea

Share this post

PinIt
scroll to top