5. Dance Art kupa Marosvásárhelyen

A hétvégére Marosvásárhely a romániai versenytánc fővárosává válik. December 2-4 között kerül megrendezésre, immár 5-ik alkalommal, a Dance Art kupa, országos sporttánc verseny.

Péntek délután 19.00 órától az amatőr felnőtt és senior táncosok mérik össze tánctudásukat a Grand Hotel esküvői vendeglőjében, ide bárki benevezhet aki szeret táncolni és ismeri a lassú kerinkő, bécsi keringő, tango, samba, cha-cha, rumba, jive, salsa és bachata táncokat.

Szombaton és vasárnap, a Sportcsarnok változik bálteremmé és vendégül látja a több mint 400 táncospárt az ország minden városából, a legkisebbektől , a 6-9 éves korosztálytól a felnőtt 19-35 évesekig, standard (lassú keringő, tango, bécsi keringő, slow fox, quick step) és latin-amerikai (samba, cha cha, rumba, paso doble, jive) táncokban. A verseny reggel 9 –től este 9-ig tart, délelőtt a kezdőbb táncosok, délután 18.30-al kezdődően a performens táncosok versenyeznek.

Szervezők: a Dance Art Sport Klub, a Román Versenytánc Szövetség és a Maros Megyei Tanács. Bemondó Praja Iulian.

Jegyek a helyszínen vásárolhatók, 15 lej felnőtteknek, 10 lej nyugdíjasoknak és gyerekeknek 18 éves korig. A megvásárolt jegy érvényes egy napra reggeltől-estig. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Share this post

PinIt
scroll to top