A 2012-es Marosvásárhelyi Napok programja

Ma kezdődnek a 2012-es Marosvásárhelyi Napok rendezvényei és egészen június 3-i tartanak. A 7 napos ünnep alatt a marosvásárhelyiek művészi előadásokon, szépségversenyen, koncerteken és sporttevékenységeken vehetnek részt.

A XVI. Marosvásárhelyi Napok ma kezdődik a Miss és Mister Marosvásárhely szépségversennyel, ami 18:00 órai kezdettel indul. Eredetileg a szépségversenyt a Nyári Színpadon rendezték volna meg, de a rossz idő miatt áttették a Mihai Eminescu Kulturális Otthonban. Az eseményt Liviu Pancu színész vezeti, az est sztárvendége Smiley lesz.

Nézd meg a Miss Marosvásárhelyre jelentkezett lányokat>>>

Kedd este a magyar daloké a főszerep, a Mihai Eminescu házban fellépnek: Ábrám Tibor, Koós Éva, Eötvös Marika, Gyárfás István, Szabadi Nóra, Ördög Miklós, Kibédi Sámuel és Kilyén Ilka.

Szerdán Doru Octavian Dumitru szórakoztatja humorával a közönséget, ezután Kiss Éva, Mirabela Dauer és Raoul koncertezik.

Csütörtökön lesz a Marosvásárhelyi Napok hivatalos megnyitója. Mint minden évben a díszmenet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivataltól indul a Vár felé. 18:00 órai kezdettel a zenéé a főszerep, fellép a Bronx, a Corax, a Kontrax, a marosvásárhelyi Defender és Keresztes Ildikó. Az estet a Holograf koncertje zárja.

Pénteken a népzenéé a főszerep, többek között fellép a Kush Kush, Radu Ilie, a Dupla Kávé, az Autostop MS, a zenei műsort a Cargo nagyszabású koncertje zárja.

Szombaton, június 2-án a Fly Project, a Zanzibar és a Vama koncertekre látogathatnak ki a zenekedvelők.

Vasárnap, a Marosvásárhelyi Napok zárónapján a Voltaj koncertjével indul az est, ezt követi az Edda koncertje, amelyet az Iris zár. A Marosvásárhelyi Napokat tűzijátékkal zárják.

A teljes programot letölthetik ITT.

Share this post

PinIt
scroll to top