A 2013-as Marosvásárhelyi Napok fellépőinek névsora

marosvasarhelyi-napok2013

Hivatalosan ma este, 18:00 órától kezdődnek a 2013-as Marosvásárhelyi Napok, noha programok már a hét elejétől zajlanak. Az esemény három helyszínen zajlik, a koncertekre a Ligetben kerül sor, a népművészeti vásár a főtéren kapott helyet, míg a gazdasági kiállítás a Sportcsarnokban tekinthető meg.

Hétfőn tartották a Miss és Mr. Marosvásárhely szépségversenyt, ahol a nyertesek között egyetlen magyar nevet sem találtunk, de a rendezvények magyar vonatkozása is szegényes, a koncertfellépők között csütörtök este Magyar Rózsa és az Animal Canibals fog színpadra lépni, mellettük Marius Ciprian Pop, Sergiu Cipariu, Alex Velea & Band, valamint Smiley szórakoztatja a közönséget a Ligetben.

Pénteken 17 órától kezdődik a buli, többek között marosvásárhelyi fiatalok lépnek fel a Liget színpadán, őket később Kefír és Pepe koncertje zárja.

Szombaton este Vígh Ágnes, Leontina Pop, Dinu Iancu Sălăjanu, Diana Lukacs, Koszika & The Hotshots, a Defender, a Bere Gratis, és az IRIS szórakoztatja a közönséget.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

  A rendezvénysorozat zárónapján Nelu Şopterean, Kilyen Ilka, Anca Branea, Mihaela şi Cipirian Istrate, Tóth Katalin & Band, Nagy Feró és a Beatrice, valamint a Holograf lépnek színpadra.

  Vasárnap 22 órától a tűzijáték zárja az eseményt.

  Fotó: Plugor Árpád

  Share this post

  PinIt
  scroll to top