A Bikinivel ünnepelnek a marosvásárhelyi Sapientias gólyák

Tűzfújó és kötéltáncos mutatvány, bohócok és idomított macskák, porond mester és balett táncosnők is lesznek az idei, cirkuszi tematikára épülő, a Sapientia EMTE marosvásárhelyi Műszaki és Humántudományok Kara által november 24-én szervezett Gólyabálon. Az előadás után a jó hangulatot a Bikini együttes, valamint DJ.Andriss biztosítja majd.

Idén immár tizenegyedik alkalommal szervezi meg a Sapientia EMTE marosvásárhelyi Műszaki és Humántudományok Kar Hallgatói Önkormányzata a Gólyabált. A rendezvény célja az elsőévesek megmérettetése, rátermettségük, kreativitásuk tesztelése, ugyanakkor ez az utolsó lépés a beavatási folyamatban. Minden évfolyamot négy hallgató képvisel, rendszerint két lány és két fiú, akiknek különböző próbákat és feladatokat kell teljesíteniük. A csapatok idén egy balettáncosból, egy kalózból, egy bohócból és egy Garfield macskából tevődnek össze. Produkciójukat egy többtagú, tanárokból, jelenlegi és volt diákokból, valamint a szponzorok képviseletéből álló zsűri pontozza majd.

A többi gólyabállal ellentétben a Sapientian nem választunk Mr. és Mrs. Gólyabált, hanem a szakokat értékelik a zsűritagok. Rendhagyó módon idén a Gólyabál előadás része a Sapientia EMTE marosvásárhelyi Műszaki és
Humántudományok Kar campusában tartják 17 órától. Az előadást követő „bál” a Jazz&Blues Club-ban folytatódik majd 22 órától.

A Sapientia Gólyabálra a teljes jegy ára 23 lejbe kerül elővételben. Csak a koncertre elővételben a jegy ára 18 lej, a helyszínen 23 lej. A koncert utáni bulira a belépő 10 lejbe kerül. Csak az előadásra a jegy 5 lejbe kerül.

Jegyek kaphatóak: a Sapientia EMTE marosvásárhelyi Műszaki és Humántudományok Kar Büféjében és a Zanza Kávézóban.

Share this post

PinIt
scroll to top