A Gold Garden is részt vesz a május 3-5 között megrendezésre kerülő Szent Györgyi Napokon

A marosvásárhelyi Gerbera Kft keretén belül a Gold Garden kertépítő cég is részt vesz a május 3-5 között megrendezésre kerülő Szent Györgyi Napokon, Marosszentgyörgyön.

A cég már a kiállító standjukkal is szeretné tükrözni a munkájuk gyümölcsét és, hogy a városban több helyen is megtalálhatóak virágüzleteik, ahol szálas virágok, cserepes virágok, szobanövények, kompozíciók, koszorúk és sok más dekor illetve esküvői kellékek találhatóak meg. Továbbá a Gold Garden cég csejdi kertészetében pedig díszfák, díszcserjék, egynyári, kétnyári és évelő növények is megtalálhatóak, valamint jelen pillanatban a palánták is helyet kaptak fóliaházaikban.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy múlttal rendelkező cég képviselőjeként jelenhetek meg a kiállításon, ahol a sok színes virág mellett helyet kapnak a díszfák, díszcserjék is. A kiállításon szeretnénk egyedi stílusban megjelenni és érzékeltetni az oda ellátogató közönséggel, hogy mi nemcsak egy sablont dolgozunk le, hanem a személyes igényeiknek megfelelően alakítjuk kompozíciójukat, kertjüket és vállaljuk azok karbantartását az igényeknek megfelelően egész évben.” – mondta Nyegre Norbert a kertészet üzemvezetője.

A cég minden kerti munkák mellett vállalja kertek, udvarok bekerítését, beltéri, kültéri medencék készítését valamint gyümölcsösök telepítését és karbantartását. Bővebb információ érdekében látogassanak el a kiállításra vagy érdeklődjenek a 0757396247, 0740075045-es telefonszámokon illetve Facebookon a Florăriile Gerbera Virágüzletek és a Gold Garden oldalakon.

Share this post

PinIt
scroll to top