A legjobb kávékat hozza Marosvásárhelyre a 112 Coffee & Co. csapata

A 112 Coffee & Co. társalapítói, Dorin és István a jó kávéért élnek, és a világ végére is elutaznának, hogy megismerjék a forrását. Dorin nemrég tért haza egy különleges utazásról, ahol közép-amerikai kávéfarmokon járt, így közvetlen kapcsolatba kerülhetett a termelőkkel, és jobban megismerhette a kávé termesztésének, begyűjtésének és feldolgozásának folyamatát.

A legjobb kávékat hozza Marosvásárhelyre a 112 Coffee & Co. csapata

Fotó: 112 Coffee & Co.

„Igazán egyedülálló élmény eljutni a kávéfarmokra, beszélgetni a termelőkkel arról, hogyan termesztik a kávét. Jobban megérthettük a kávétermesztés folyamatát és első kézből láthattuk az éghajlat valamint a talaj hatását a kávénövényekre” – mondta Dorin, a 112 Coffee & Co. társalapítója és pörkölőmestere.

Míg Dorin a farmokon járt, István a 112 Coffee & Co. marosvásárhelyi székhelyén volt, ahol a pörkölés és a kávé csomagolása történik a vásárlók számára.

„Ellátogatni a kávéfarmokra egyedülálló lehetőség volt számunkra, hogy jobban megértsük a kávétermesztés folyamatát, és biztosak lehessünk abban, hogy a lehető legjobb kávét kínáljuk vásárlóinknak a továbbiakban is” – mondta István, a 112 Coffee & Co. társalapítója.

A legjobb kávékat hozza Marosvásárhelyre a 112 Coffee & Co. csapata

Fotó: 112 Coffee & Co.

A 112 Coffee & Co. csapata által meglátogatott farmok kiváló minőségű kávébabjairól, fenntartható termesztési és betakarítási gyakorlataikról nevezetesek.

“A legjobb lehetőségeket és származási helyeket választottuk ki, hogy továbbra is a legjobb kávéélményt kínálhassuk vásárlóinknak a marosvásárhelyi pörkölőnkből. E mellett továbbra is gondosan válogatjuk a különleges kávékat a világ legjobb kávéfarmjairól” – vallják az 112 Coffee & Co. alapítói.

Mindent összevetve, a kávéfarmokra tett utazás nagyszerű élmény volt a 112 Coffee & Co. számára, amely a legjobb és legfrissebb kávékat szeretné biztosítani vásárlóinak. Ha autentikus és minőségi élményre vágyik, bátran javasoljuk, hogy kóstolja meg különleges kávéikat és személyre szabott szolgáltatásaikat.

A 112 Coffee & Co. egy folyamatosan bővülő vállalkozás, amelynek pörkölési kapacitása körülbelül 1 tonna/hó, és ambiciózus terve, hogy 2024 végére elérje a 4 tonna/hó értéket. Frissen pörkölt kávét szállítanak számos ügyfélnek irodákba és otthonra egyaránt Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Bukarestben és az ország más városaiba is. Termékeiket és felszereléseiket más éttermekben és kávézókban is értékesítik. Emellett barista- és pörkölőtanfolyamokat is szerveznek.

Share this post

PinIt
scroll to top