A Művész Moziban mutatják be a Defender új videóklipjét

Holnap, július 20-án 20:30 órai kezdettel a marosvásárhelyi Arta Moziban kerül sor a Defender együttes legújabb videóklipjének bemutatójára.

A klip a Néha mindenki sír című zeneszámra készült, a forgatás helyszíne a marosvásárhelyi Promenada Mall egyik üres üzlethelyisége volt.

A zenekarvezető és egyben a Defender frontembere is, Fülöp Imre csak annyit árult el, hogy a klip témája a sejtelmes angyali-démoni kontraszt és formailag a hollómadár körül forog. Bevallotta, hogy a zenekar nagyon várja már a kész anyagot.

A bemutatón vetítésre kerül a forgatásról készült 30 perces werkfilm is, amely betekintést enged a sminkelés és hajrendezés folyamatába és mindemellett tartalmaz még részleteket a klip forgatásairól, valamint riportokat a zenekar tagjaival.

A forgatás előtt több órán át tartott a fiúk sminkelése, amelyet a zenekar Gyopi Puskás Make-up Artistnak köszönhet. Ezután a Defender már jólismert fodrásza, Betai Sándor, a HairPassion szalon részéről  gondoskodott ismét a zenekartagok frizuráiról.

A videoklip érdekessége még az is, hogy az Imre jelmeze teljesen egyedi és több tucatnyi koromfekete strucctollból készült.

A klipet a Hybrid Video Production készítette, a forgatásokról Bartus Levente fotóművész által készített egyedi fotókat láthattak a rajongók. A fénytechnikáról az Acustica cég gondoskodott, a helyszín díszletet és a jelmezeket pedig a KIM Design biztosította.

A helyszínre a zenekar tagjai és a videóklip szereplői limuzinnal érkeznek majd és a nézőkkel közösen végignézik a vetítést.

Szeretettel várnak mindenkit holnap, július 20-án 20:30 órai kezdettel a marosvásárhelyi Arta Mozi, Flora Termében. A belépés díjtalan, az ülőhelyek függvényében.

Share this post

PinIt
scroll to top