A SMURD-nál szerettek volna dolgozni, de becsapták őket

A Maros Megyei Sürgősségi Kórház vezetősége arról értesítette a rendőrséget, hogy egy bizonyos magáncég, amely munkaerőbeszerzéssel foglalkozik, több személyt is átverhetett a kórház nevében azzal, hogy hamis állásajánlatokat hirdetett, amelyek a SMURD-nál vártak volna betöltésre.

A Megyei Kórház képviselői felhívták a hatóságok figyelmét arra, hogy az újságokban egy bizonyos hirdetés jelent meg, amely szerint az illető cég közvetítőként toboroz egészségügyi személyzetet a kórház számára, annak megbízásából, pénzösszeg ellenében.

Lavinia Cosma, a Megyei Sürgősségi Kórház szóvivője úgy nyilatkozott, jelenleg várják a rendőrség által végzett nyomozás eredményeit. Hozzátette, az intézmény úgy értesült az átverésről, hogy egy helybéli lakos arról tett panaszt a kórháznál, hogy milyen alapon kér az pénzt állásközvetítésért a jelentkezőktől.

A Megyei Kórház valóban alkalmaz két személyt a SMURD-hoz, de ennek semmi köze a fenti cég által meghirdetett állásokhoz. A versenyvizsga menetét és a szükséges szakirodalmat az intézmény honlapján tették közzé, a megpróbáltatásra pedig a márciusi hónap elején kerül sor.

A kórház képviselői arra kérik az érdeklődőket, a honlapon nézzenek utána az információknak, és ne hagyják magukat hazugság áldozataivá lenni.

Share this post

PinIt
scroll to top