Adománygyűjtés Pál atya gyermekeinek

A Marosvásárhelyért Egyesület segíteni kíván a 40 árváról gondoskodó Szent Erzsébet Egyesületnek. Az egyesület gondozásában lévő gyermekeknek mindennapos problémát jelent a nélkülözés, elsősorban az élelmiszer hiánya.

Ezt tükrözi egy román országos kereskedelmi csatorna által készített riport is, amelyben az egyesületet vezető ferences szerzetes Pál atya azzal a felhívással fordul a marosvásárhelyi éttermek vezetőihez, hogy a megmaradt ételt ne dobják ki, mert a gyermekek étkeztetésében szükségük van rá. Az eset még tavasszal történt, azóta megkapták az állami támogatást, a segítség viszont mindig elkel.

A Marosvásárhelyért Egyesület igyekszik felkarolni ezt az ügyet, ezért arra kérnek minden jóérzésű polgárt, hogy amennyiben van rá lehetősége adományozzon, és tegye szebbé a rászorulók karácsonyát.

Elsősorban élelmiszercsomagokat várnak, de bármely más, a mindennapokat megkönnyítő ajándékcsomagot szívesen fogadnak. Amennyiben valaki anyagi támogatást szeretne felajánlani a Szent Erzsébet Egyesület számára, lehetővé teszik, hogy ilyen jellegű adományát egyenesen az egyesület képviselőinek nyújthassa át.

A csomag alapú adományokat eljuttathatják az EMNT marosvásárhelyi Demokrácia központjába, vagy az RMDSZ marosvásárhelyi szervezetének székházába december 20-ig.

Share this post

PinIt
scroll to top