Adománygyűjtő kampány, a Koraszülött Klinika felszerelésére

Abból a megállapításból kiindulva, hogy évente átlagosan 1900, egy évnél kisebb gyerek hal meg Romániában, a Maros Megyei Mentsétek Meg a Gyerekeket Szervezet adománygyűjtő kampányt szervez a Koraszülött Klinika felszerelésére.

Az „Isten hozott a világban!” egy igen érzelmes kampány, amely arra késztet, hogy elgondolkodjunk, a csecsemők halála nem egy statisztika.

Az akció célja, hogy felhívja a romániai társadalom figyelmét a tragédiákra, valamint hogy bebizonyítsa, az adományoknak lehet egyenes eredménye és hosszútávú hatása, amely a megmentett életek számában mutatkozik meg.

A szervezők arra kérik a lakosságot, támogassák a gyűjtést akár egy sms által, akár a honlapon vagy a kijelölt helyeken annak érdekében, hogy a megvásárolt inkubátorokkal növeljék a kisbabák életbe maradásának az esélyét – nyilatkozta Gabriela Alexandrescu, a Mentsétek Meg a Gyerekeket Szervezet végrehajtó igazgatója.

A kampány december 31-én ér véget. Mindaddig, támogatni lehet az akciót a 8864-es számra elküldött sms-ek, illetve a salvaticopiii.ro honlap látogatása által.

Share this post

PinIt
scroll to top