Akár 25%-os kedvezménnyel válthatók a vonatjegyek

2013. június 25-től kezdődően, az utasok nagyobb kedvezményekben részesülhetnek, amennyiben előre lefoglalják vonatjegyüket – tájékoztat a CFR Călători.

Fotó: cfrcalatori.ro

Fotó: cfrcalatori.ro

Ennek értelmében, ha az utazást megelőzően 21–30 nappal foglalnánk jegyet, 25%-os kedvezményt kapunk, valamint 11–20 napos foglalás esetén 18%-ot és 6–10 napos előrejegyzéssel 10%-ot faragnak le a megvásárolandó vonatjegyeink árából.

Az ajánlat a teljes értékű vonatjegyekre és a gyerekjegyekre érvényes, és nem vonatkozik a helyjegyek, valamint az alvóhelyek árára. Ezeket ugyanis 100%-ban fizetni kell.

Amennyiben a jegyeket interneten keresztül foglaljuk, a CFR újabb 5%-os kedvezménnyel toldja meg az amúgy is biztosított 10–25 százalékos leárazást. Az online jegyvásárlás másik előnye, hogy csak internetkapcsolatot igényel, és nem szükséges papírra nyomtatni a váltott jegyet. Az utasok azonosítása ugyanis a személyi igazolvány, a vonatjegy azonosítószáma (ezt elektronikus formában, emailben továbbítják az előfizetőnek) és a bankkártya száma alapján történik – áll a CFR Călători sajtóközleményében.

Forrás: muresnews.ro

Share this post

PinIt
scroll to top