Alapítvány – a nyugdíjasok jogaiért

A nyugdíjasokért ezentúl a FACIAS Alapítvány jogászai állnak majd a törvény elé. Az állampolgárokat az állam visszaéléseitől megvédő egyesület szolgáltatása ingyenes: a nyugdíjasok jogait díjmentesen védik a FACIAS ügyvédei a hatóságok előtt.

A Nyugdíjasok Szakszervezete közreműködésre vonatkozó megállapodást között a FACIAS Alapítvánnyal, amely jogi tanácsadással látja el a megyei nyugdíjasokat – ingyen.

Oana Florea, a FACIAS Alapítvány elnöke úgy nyilatkozott, egyre gyakoribb az a helyzet, amikor az állampolgárok, és főként a nyugdíjasok különböző nehézségekbe ütköznek. Hozzátette, fontos az alapítvány jelenléte azért, hogy segítsen a polgárok problémáinak minél gyorsabb megoldásában.

A FACIAS Alapítvány tagjai elsőként a helyi hatóságoknál, majd a bíróságon lépnek fel a nyugdíjasok jogainak népszerűsítéséért – magyarázta Oana Florea.

Az alapítvány díjmentes szolgálatásai felől érdeklődő nyugdíjasokat a FACIAS marosvásárhelyi munkapontján várják, a Nyugdíjasok Szakszervezetének székhelyén.

Share this post

PinIt
scroll to top