Állás(oka)t hirdet a MOGYE

MOGYEA Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem összesen 37 állást hirdet. Valamennyi munkahely esetében, a szerződés nem meghatározott periódusra szól.

Ennek értelmében, 3 egyetemi docenst keresnek az orvosi karra – 2 a román, 1 a magyar tagozatra, 20 adjunktust az orvosi karra – 14 a román, 6 a magyar tagozatra, 4 adjunktust a fogorvosi karra – 1 a román, 3 a magyar tagozatra, és 3 adjunktust a gyógyszerészeti karra, továbbá 6 tanársegédre is szükség van az orvosi karon.

A jelentkezési dossziékat 2013. február 20-ig lehet benyújtani, az újonnan alkalmazott személyeket a következő tanévtől állítják munkába. Az alkalmazási eljárás a következő: február 21. és március 6. között a leadott iratcsomókat értékelik ki. Ezt követően, március 7–27. között a versenyvizsgát bonyolítják le. Március 28. és április 3. között pedig kinevezik a nyerteseket.

Mindemellett, kizárólag a második félévre, tanársegédet alkalmazna a MOGYE, erre az állásra 2013. január 21-ig lehet jelentkezni. Az erre a célra megszervezett versenyvizsgát január 22. és február 3. között tartják. Aki a legjobban teljesített, február 18-án kezdheti a munkát, és a munkaszerződése véges lesz, méghozzá a második félév teljes hosszára szól.

Share this post

PinIt
scroll to top