Állást hirdet a marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal

A marosvásárhelyi önkormányzat köztisztviselőket alkalmaz. Jelenleg a jogi tanácsadó asszisztens, valamint a felügyelő asszisztens állásokra keresnek személyeket. A betöltetlen helyek a Polgármesteri Hivatal Gazdasági Igazgatóságához tartoznak.

Jelentkezni jövő keddig – április 26.-ig lehet, az önkormányzat épületében. A benyújtott dossziék alapján választják majd ki a legmegfelelőbb személyeket.

A munkahelyek megpályázásának feltételei között található a felsőfokú végzettség, egyetemi oklevél, számítógépkezelési ismeretek, a Word és Excel programokban való jártasság, középszintű angol nyelvtudás, valamint a jogi tapasztalat. Ugyanakkor azt is bizonyítani kell a jelentkezőknek, hogy legalább egy éves régiséggel rendelkeznek a szakmában.

A szükséges iratok listája, valamint a versenyvizsgához fűződő szakirodalom a Polgármesteri Hivatal honlapján található. A versenyvizsgára pedig május 3.-án kerül sor, az önkormányzat épületében, délelőtt 10 órától. Elsőként az írásbeli vizsgát tartják, a továbbjutottakkal pedig két nappal később, azaz május 5.-én tartnak interjú jellegű beszélgetést, 12 órától.

Share this post

PinIt
scroll to top