Állást hirdet a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal

Három szabad állásra szervez versenyvizsgát a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal. A munkaszerződések meghatározott időpontra szólnak majd – jelentették be az önkormányzat képviselői.

A hirdetés értelmében, ellenőr-asszisztenst keresnek a Személynyilvántartó Közösségi Szolgálat informatizált osztályára; ellenőr-asszisztenst a Gazdasági Igazgatóság helyi adók és illetékek meghatározásának és nyugtázásának osztályára; valamint főellenőrt alkalmaznának az Építészmérnöki Igazgatóság tervezési, fejlesztési és számítógépesítési osztályára.

A jelentkezési dossziét nyolc napon belül lehet benyújtani az intézmény székhelyére, attól a naptól számítva, amikor a hirdetés megjelenik a Hivatalos Közlöny 3. részében.

A versenyvizsga lebonyolításáról, a szükséges iratokról és szakirodalmi követelményekről a tirgumures.ro honlapon találnak majd bővebb információt, illetve mindezt kifüggesztik az önkormányzat épületében is.

A versenyvizsga három fázisban történik majd. Az elővizsgát 2012. november 26-án tartják, az írásbelire november 27-én kerül sor, a szóbeli vizsgát/interjút pedig november 29-én szervezik meg, a Polgármesteri Hivatal Győzelem tér 3. szám alatti székhelyén.

Share this post

PinIt
scroll to top