Állást hirdet a Transilvania Repülőtér

Két szabad állás vár betöltésre a marosvásárhelyi Transilvania Repülőtéren. Az intézmény ugyanis reptéri biztonsági ügynököt és autóbuszsofőrt alkalmazna.

A légikikötő honlapján közzétett információk szerint, a biztonsági ügynök szakmát csak azon személyek pályázhatják meg, aki már betöltötték 20. életévüket, rendelkeznek érettségi oklevéllel, ismerik az angol nyelvet – írás és beszéd szempontjából, illetve van járművezetői jogosítványuk. Jelentkezési határidő: 2012. november 9, délután 4 óra. A versenyvizsgára november 13-án kerül sor, 10 órától.

Akit az autóbuszvezetői állás érdekelne, számára a következőek a követelmények: érettségi oklevél, vagy a 10 osztályt bizonyító szakmai diploma, szakmai bizonyítvány, tiszta bűnügyi nyilvántartás, fizikai és pszichikai megerőltetésre való képesség, hajtási jogosítvány B, C, D és E kategóriákra. A jelentkezési iratcsomó leadásának határideje 2012. november 7, délután 4 óra. A versenyvizsgára november 8-án, 10 órától kerül sor.

További információk a versenyvizsga lezajlásáról, szakirodalmi követelményekről elérhetők a Transilvania repülőtér honlapján.

Fotó: citynews.ro

Share this post

PinIt
scroll to top