Aranykönyv díjat kapott Kádár Annamária

kadar-annamaria-aranyHat kategóriában adták át szerda este az Aranykönyv díjakat a Budapest Music Centerben. A marosvásárhelyi származású Kádár Annamária is díjat vehetett át Mesepszichológia című könyvéért. A 2012-es év könyvkedvenceit kereső, közönségszavazáson alapuló megmérettetésre mintegy 330 ezer voks érkezett.

A Libri március elején indult szavazásán meglepő eredmények születtek, már az ajánló kör után kiestek olyan sikerkönyvek szerzői, akik egészen biztosan számítottak arra, hogy legalább a top 10-be kerülnek – olvasható az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményben.

A számos külföldi és magyarországi nyertes között a marosvásárhelyi Kádár Annamária is díjjal térhetett haza, hiszen elnyerte az ismeretterjesztő kiadványok mezőnyében a legjobb magyar könyvnek járó díjat.

„Ez a díj számomra egy igazi varázsmese.Elsősorban a Kulcslyuk kiadónak és Gutman Bea szerkesztőnek vagyok hálás, hogy megelőlegezték számomra a bizalmat és azoknak az olvasóknak, akiktől a könyv megjelenése óta folyamatosan kapom a visszajelzéseket, kérdéseket, köszönetet és akik szavazataikkal támogattak az Aranykönyv szavazáson. A gyerekek, bár nem szavazhattak, a szülőkön keresztül jeleznek vissza arról, hogy Tündérbogyó életük része lett. A Libri Aranykönyv díj mindannyiunké, akik hiszünk a mesében, csodában, varázslatban, szerendipitásban: mert működik!” – nyilatkozta Kádár Annamária a Marosvásárhelyi Infónak.

Kádár Annamária Mesepszichológia című könyve tavaly jelent meg a Kulcslyuk Kiadónál, több héten át vezette a Bookline sikerlistáját, számos élményt szerzett olvasóinak.

 

Share this post

PinIt
scroll to top