Bétai Sándor átvarázsolta Brigittát

Épp születésnapján „vehette” át ajándékát Mózer Brigitta, azaz az ő haját varázsolta át Bétai Sándor, azután, hogy Brigitta megnyerte a Marosvásárhelyi Infó és a Hair Passion By Bétai Sándor közös játékát.

Brigitta és Sándor lelkesen állt neki az átváltoztatásnak, az egygyermekes anyukának gyermekkora óta nem volt rövidre vágva a haja, így arra kérte Bétai Sándort, vágjon neki bob frizurát, amúgy is mindig összekötve hordja haját.

Brigitta, aki jövőre ismét kisbabával örvendezteti meg családját, most először járt luxusszalonban, tippeket és tanácsokat kért Bétai Sándor fodrásztól.

A végeredmény magáért beszél, meglátásunk szerint az így is fiatalos anyuka, jó 7 évet letagadhatna korából (amit természetesen nem árulunk el). Mózer Brigittának tetszett új frizurája, noha kissé furcsának találta, a változáshoz azonban kell egy két nap, mint ahogy ezt Bétai Sándor is megerősítette.

Ha te is megújulásra vágysz, látogass el a Dózsa György utca, 51 szám alá, de akár telefonon is előjegyezhetsz Bétai Sándorhoz, a 0746253039 telefonszámon.


Share this post

PinIt
scroll to top