Biciklivel olcsóbb a fiERD Tábor

Ha megrögzött kerékpáros vagy, a te helyed a fiERD Tábor, ahol biciklis előadások és speciális versenyek is várnak, de már szervezett körben, két keréken lehet eljutni a Bözödi-tóra is, s aki így megy, annak csak 50 lejébe kerül a négy napos fesztiválozás.

Az Easy Rider szervezésében augusztus 2-án, csütörtökön reggel 9-kor indul majd a biciklis tömeg Marosvásárhelyről. Nyárádszeredán, Rigmányon, Havadtőn és Erdőszentgyörgyön át érkezik a csapat a Bözödi-tó partjára, a tervek szerint négy óra alatt teszik meg a 48 kilométeres utat kikerülve a legforgalmasabb autós utakat. A megfáradt bicikliseket gulyással várják majd a táborban. A biciklis útra már jelentkezni lehet a 0745.917.282-es telefonszámon.

Az Easy Rider csapata speciális kerékpárokat és vicces akadályversenyt ígér péntek délutánra, természetesen nem csak azoknak, akik előző nap biciklivel érkeztek, hanem mindenkinek, aki kipróbálná magát egy különleges versenyben.

Ugyancsak pénteken, estefelé két marosvásárhelyi kerékpáros különös teljesítményével ismerkedhetnek meg az érdeklődök. Keresszegi Petrás Előd és Benedek Lehel két keréken hódította meg Európát: 15 hónap alatt 33 ezer kilométert tettek meg, a huszonéves fiúk gyakorlatilag körbetekerték Európát 35 országon át. Képes élménybeszámolót tart majd erről a különös kalandról Keresszegi Petrás Előd a fiERD Táborban.

Szombaton sem maradnak biciklis program nélkül a kerékpározok, hiszen egy kerékpáros körúton vehetnek részt a Bözödi-tó körül.

Sportemberek tehát bicajra fel, és készüljetek a 4. fiERD Táborra!

Fotó: Flickr.com

Share this post

PinIt
scroll to top