Bokor Barna vezeti az Erdély TV új műsorát

erdelyi-broadwayErdély Broadway címmel az Erdélyi Magyar Televízió (ETV) látványos showműsort indít áprilisban. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színházzal partnerségben kidolgozott produkció célja a minőségi szórakoztatás: ezt tehetséges, sokszínű előadóművészek segítségével kívánja biztosítani nézői számára az erdélyi magyar értékek közvetítését felvállaló televízió.

A műsor vezetésével megbízott Bokor Barna az igényes kikapcsolódás szavatolója: a marosvásárhelyi Tompa Miklós Társulat kimagasló színművésze már számtalanszor bizonyította kivételes színpadi tehetségét, az Erdély Broadway jelentette kihívás pedig ismételten arra ösztönzi, hogy remek teljesítményeit még magasabb szintre emelje.

Ebben minden bizonnyal partnerei lesznek meghívottai is, akik az erdélyi magyar előadóművészet sokoldalú, rendkívül színes egyéniségei, itt gondolhatunk akár Vízi Imrére vagy Koszorús Krisztinára, Gáspárik Attilára vagy Pál Ferenczi Gyöngyire. A velük folytatott kötetlen, oldott hangulatú beszélgetések, valamint az ország legkiválóbb zenészeit tömörítő The Vagabonds kíséretében előadott zenei betétek egyértelműen kivételes szórakozást biztosítanak majd hétről-hétre az Erdélyi Magyar Televízió nézőinek, április 21-től, minden vasárnap este 19 órától.

Az első négy műsor felvételére április 11-12-én kerül sor Marosvásárhelyen, a Nemzeti Színház kistermében, mindegyik adás esetében 30 vendég kísérheti figyelemmel, e hangulatos, nem mindennapi produkció rögzítését. Április 11-én délután 16:45-től és 18:15-től kerül sor a műsor rögzítésére. Csütörtökhöz hasonlóan, pénteken április 12-én is két alkalommal, délelőtt 10:15-től és 11:45-től lesz vételezés. Az eseményre 10 lejes jegyet lehet váltani a www.biletmaster.ro oldalon, illetve a Kultúrpalota és a színház jegypénztárainál.

Közlemény

Share this post

PinIt
scroll to top