Botrány egy marosvásárhelyi luxushotelben. 300 ember töltötte volna itt a szilvesztert, ám végül csalódva távoztak!

Csaknem 300 ember maradt az utcán péntek este, miután a szilveszterre lefoglalt luxushotelt a hatóságok zár alá helyezték. Az összegyűlt tömeg a hotel halljában várta, hogy beléphessen a lefoglalt szobákba és spa központba, ám minden tervük romba dőlt.

Sokan több száz kilométert utaztak, hogy Marosvásárhelyen tölthessék a szilvesztert, ám hidegzuhanyként érte őket a hír, nem tudják igénybe venni a lefoglalt szobákat és a spa központot, mivel azt a hatóságok zár alá helyezték. A szilveszteri csomag helyett botrányt kaptak a nyakukba.

“Nemcsak a szilveszterre fizettünk be, minden szolgáltatást kifizettünk.” – mondta az egyik felháborodott vendég.

“Négy órája várok a gyerekkel, 43 milliót fizettem, szerencsére ügynökségen keresztül. A rendőrség nem engedett belépni, ide jöttünk és mindenki veszekszik.” – mondja egy elkeseredett anyuka.

Az emberek időben beszerezték a szilveszteri csomagokat, és ahogy mondják, senki sem figyelmeztette őket, hogy a hotelt lefoglalják a hatóságok. A hotel munkatársai szerint létezik egy bírósági végzés, amely eltörli a kényszervégrahajtási keresetet.

A hotel alkalmazottai szerint a hatóságok mindent lefoglaltak, kirakták a vendégeket a szobákból, és nem vették figyelembe, hogy már előre tervezett programok voltak a hotelben, az sem érdekelte őket, hogy 300 ember töltötte volna Marosvásárhelyen a szilvesztert.,

Share this post

PinIt
scroll to top