Bronzérem az IKOK SOSAI KYOKUSHINKAI európai karatebajnokságon

Múlt hét végén (július 16-án), a Szebeni Transilvania Sportcsarnok adott otthont az IKOK SOSAI KYOKUSHINKAI európai karatebajnokságnak.

A Pantera Gym marosvásárhelyi klub versenyzői is sikerrel vettek részt az európai bajnokságon, a kata megmérettetésen bronzérmet szereztek, Szász József révén – III. hely, felnőttek, a kumitén (full kontakt harc) Szikszai Győző a 70 kg-os felnőtt kategóriában IV. helyezést ért el, akárcsak Fazakas Zoltán, a 90 kg senior kategóriában.

Az európai bajnokság vezető bírója a japán Kancho Yoshikazu Suzuki volt, az International Karate Organization Kyokushinkaikan of Sosai Oyama (IKOK SOSAI) vezérigazgatója.

A megmérettetéseken képviseltette magát Dánia, Svédország, Hollandia, Oroszország, Ukrajna, Magyarország, Lengyelország, Izrael és Románia.

Másnap került sor az övvizsgára, Kancho Suzuki felügyelete alatt, ahol a harcművészetek terén elsajátított tudás eredményeként Szász József sempai elnyerte a 2 danos feketeövet.

Pap Péter PR-menedzser: „Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik segítenek és támogatnak bennünket. Szeretettel várunk a Pantera Gym klubba bárkit, aki érdeklődik a keleti harcművészetek iránt.”

Share this post

PinIt
scroll to top