Civileket és kézműveseket vár a Forgatag

Két területen is várja a közreműködőket a Vásárhelyi Forgatag csapata. A civil sarok programjaiba és a kézműves vásárba is be lehet még kapcsolódni. Aki színesítené idén az augusztus 20-27. között zajló marosvásárhelyi rendezvény programját, az jelentkezhet a www.forgatag.ro oldalon.

A Vásárhelyi Forgatag Civil sarok elnevezésű programjában különböző civil szervezetek már évek óta tartalmas programmal lepik meg a fesztiválozókat. Idén a már megszokott programok és szervezetek mellett újakat is várnak a szervezők, olyan nonprofit szervezeteket, akik tevékenységükkel felhívnák a figyelmet a létezésükre, valamilyen problémára, jelenségre. Ugyanakkor csak olyan szervezetek jelentkezését várják, akik tevékenységet is terveznek, valamiféle programmal mutatkoznának be a rendezvényen.

Jelentkezni lehet a rendezvény vásári forgatagába is. A Vásárhelyi Forgatagon már megszokhattuk, hogy értékes, nagy gonddal készült és különleges kézműves termékekből nyílik vásár. A helyek száma korlátozott, de még páran jelentkezhetnek az idei kézműves vásárra.

A civil szervezetek és a kézművesek a rendezvény www.forgatag.ro oldalán jelentkezhetnek, egy-egy űrlap kitöltésével.

Share this post

PinIt
scroll to top